Oficina d’Okupació

Una esquerda: l’Oficina d’Okupació del CSOA Sa Foneta

Una escletxa o esquerda és una obertura irregular entre dues peces mal encaixades. És també l’espai buit que separa dues parts d’un objecte, una massa o una superficie trancada.

Per inquietud d’una sèrie de persones relacionades amb el moviment okupa de catalunya, madrid, andalucia, a rel del grup dret a vivenda de la plaça islàndia i finalment, després de l’alliberament de l’edifici nº10 de la Plaça Islàndia, i consolodació de l’assemblea del CSOA Sa Foneta, per la necessitat d’informar-nos sobre els aspectes legals, fer xarxar de suport i preparar un protocol de resistència en cas de rebre un avis de desallotjament, s’inicia així les pases per a conformar l’Oficina d’Okupació. A la vegada, estem estudiant altres casos, tant de centres socials com d’alliberament d’espais, ocupacions de terres, oficines d’okupacions, estudis i pràctiques militants,i amb la nostra cotidiana tasca d’estar presents a la vida dels moviments socials, també hem pensat en poder crear un espai físic i virtual, on poder compartir experiències, coneixements, teoria i pràctica amb altres persones i/o col·lectius afins o que vulguin iniciar-se en aquestes tasques.

Extret del document de presentació de l’Oficina d’Okupació del CSOA Sa Foneta a la trobada per eixos del 15M. (Descarregar)

Un material que va veure la llum el passat octubre de 2011: el Manual d’Okupació editat per l’Oficina d’Okupació del CSO Casablanca. Fes click a la imatge per descarregar-te’n la versió pdf. o visita el web http://www.okupatutambien.net.

Un pensament sobre “Oficina d’Okupació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s